Annoncør

Brug vores kontekst til at nå en relevant og interesseret målgruppe inden for Life Science!

Content Produktion

Vores in-house redaktion skræddersyer og producerer content af høj kvalitet. Vi hjælper dig med at udarbejde kommercielle budskaber pakket ind i kvalitets journalistik til glæde for både din målgruppe og din virksomhed. Gennem vores stærke netværk sikrer vi at dit content bliver distribueret i en relevant kontekst til en relevant målgruppe.

Video Content Produktion

Levende billeder skaber levende historier. Vi kan producerer alt fra reklamefilm til informerende videoer, der styrker dit forhold til målgruppen. Vi skræddersyer enhver videoproduktion efter dit behov. Vores in-house redaktion leverer et produkt af høj kvalitet, og varetager alt fra idégenerering, produktion og distribution af content.

Print & Magasiner

En taktil oplevelse skaber følelser.
Vi producerer og distribuerer vores egne temaspecifikke aviser og magasiner der forbinder Life Science industrien med relevante brancher. Primært distribuerer vi vores publikationer med Jyllands-Posten, der repræsenterer et stort udvalg af daglige beslutningstagere inden for dansk erhvervsliv. Vi tilbyder også at skræddersy distributioner til din målgruppe til eks. messer og konferencer.

Online annoncering

Vi tilbyder en række digitale annoncerings muligheder på vores hjemmeside branche-indsigt.dk. Her garanterer vi eksponering over for en relevant og interesseret målgruppe. Vores in-house grafikere kan hjælpe dig med produktion af digitale annoncer.

Bliv
ContentProvider

Bliv ContentProvider og få dit eget content univers på branche-indsigt.dk. Her kan din virksomhed eksponere og samle content, hvad enten det er artikler, videoer eller pressemeddelser. Vores in-house redaktion varetager alt fra idégenerering, produktion og distribution af content.

Scroll til toppen

Tilmeld Branche Indsigts nyhedsbrev