Reaktioner fra de danske life science-virksomheder på Covid-19

I denne artikelserie har vi bedt en række af landets life science-aktører komme med deres reaktion på Covid-19, samt hvordan de som virksomhed agerer under disse uvante og uventede forhold.

Der er blevet vendt godt og grundigt op og ned på de danske virksomheders hverdag, både som arbejdsgiver og medarbejder. En række dekreter fra regerings side samt generel interesse i at have sunde og raske medarbejdere har udfordret de danske virksomheder, der i disse dage gennemlever historisk store udfordringer.

Gennem nye tiltag og rokader gør virksomhederne deres allerbedste for at mindske smitten af Covid-19, og samtidigt holde deres vigtige produktion i gang. Hos Novo Nordisk er hverdagen i dag selvfølgelig også markant anderledes, end den var for blot en uge siden. Også her har man iværksat nye tiltag, der skal sikre både produktionen og medarbejdernes helbred, fortæller Mette Kruse Danielsen, der er pressechef for Novo Nordisk:

“På baggrund af de beslutninger, der i onsdags blev kommunikeret af den danske regering og danske sundhedsmyndigheder, har Novo Nordisk besluttet, at alle kontorbaserede medarbejdere i Danmark skal arbejde hjemmefra frem til d. 30. marts. Medarbejdere, som arbejder i produktionen, arbejder som planlagt. Vores første og største prioritet er at sikre medarbejdernes velbefindende samt vores fortsatte forsyninger af livsvigtig medicin til patienter over hele verden.”

Der er altså ingen grund til at frygte, at den livsvigtige medicinproduktion går i stå, som tingene ser ud lige nu. Medarbejdere i produktionen fortsætter som hidtil, dog under de nye forudsætninger, hvor medarbejdernes sundhed er i endnu større fokus end vanligt.    

Del dette indlæg
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Scroll til toppen

Tilmeld Branche Indsigts nyhedsbrev